Zbulohet hilja e produksionit! Deas i bëjnë surprizën e bukur, por Teaon do e dërgojnë në shtëpi

Rastësi ose jo, gati çdo banor që ka rrëfyer linjën e jetës së tij, duke marrë më pas edhe surprizën, ka lënë shtëpinë si pasojë e votimit të publikut.

Sot Dea Mishel ka “patur radhën” e rrëfimit të linjës së saj, gjë që na bën të mendojmë se ajo do të jetë e eliminuara e radhës nga shtëpia.

“Kam qenë e drojtur dhe e vetmuar, me zor arrija të zija shoqëri pasi ndihesha siku nuk më kuptonte askush,” tha Dea Mishel.

“Punoja shumë dhe flija 3 orë gjumë, më binte të fikët, pagjumësi, mendime që nuk i kontrolloja dot…pas kontrolleve doli që fizikisht nuk kisha asgjë dhe mami më that ë bëja një takim me psìkologun.”

Kështu Dea Mishel ka rrëfyer periudhën më të errët të jetës së saj. Ajo tani është shumë mirë dhe me sa duket sonte del nga shtëpia.

Të presim pët të vërtetuar këtë hamendësim sipas statistikave të eliminimeve të banorëve qe kane treguar linjen e tyre te jetes.

Back To Top