VIDEO: Sabi nuk iu ndahet për asnjë çast, Keisi dhe Kristi gjejnë një mënyrë të re për të komunikuar

Duket që romanca mes Krisit dhe Keisit është pak më e vështirë dhe e sikletshme në syte e Sabianit. Por çifti duket që e ka “fituar lirinë” për të qenë bashkë edhe pas hyrjes së babait të Keisit.

Ndërsa kanë qenë në ambientet e jashtme të shtëpisë, edhe pse në prani të Sabianit, mes Keisit dhe Krisit nuk kanë munguar komunikimet me shenja.SHIH VIDEON

Ndërkohë përplasjet nuk kanë munguar në shtëpi. Ditën e djeshme Kiara u zgjodh me shumicë votash, lidere e shtëpisë.

Sapo u ngrit nga gjumi sot në mëngje, ajo shkoi në kuzhinë aty ku po pastronte Olta dhe Qetsorin dhe dy vajzat nisën të hidhnin “kunja” me njëra-tjetrën.

Keisi është përlotur sot gjatë një bisede me të atin. Sabiani i tha të bijës se ai nuk ka qenë ndonjëherë kundër lidhjeve, sepse nuk mund të ndërhyjë aq shumë tek ajo, por ka faktorë të tjerë.

Keisi nga ana tjetër u shpreh se e kupton shqetësimin e tij. Sabiani: Kam qenë ndonjëherë kundra lidhjeve unë? Do gomarin ti? Ça do bëj unë?

Keisi: Nuk ka lidhje fare, nuk e kuptojnë këta ku është thelbi. Sabiani: Nuk kam pse t’ja sqaroj këtyre. Keisi: Nuk e kuptojnë fare.

Back To Top