VIDEO: Pa kaluar as 24 orë, Qetësori acaron keq Luizin dhe Kiarën! Shihni çfarë ndodh gjatë darkës me gjithë banorët

Qetsori, ish-fitues i Big Brother 2, i cili u bë sërish pjesë e këtij formati mbrëmjen e djeshme, duket se nuk ka humbur kohë duke slmuar direkt Luizin përmes Kiarës.SHIH VIDEON

Pas përfundimit të spektaklit, teksa qëndronin në oborr, Kiara u përfshi në një diskutim me Oltën në lidhje me sulmet e saj për lidhjen e Kristit dhe Keisit, të cilat sipas moderatores mund të kenë ndikuar edhe në perceptimin që Sabiani ka krijuar për çiftin duke i parë ata nga jashtë.

Në këtë moment, Qetsori ndërhyri në bisedën mes tyre, duke kërkuar leje të përfshihet në debate. Ai iu drejtua Kiarës duke përfshirë edhe Luizin.

Në këtë moment Luizi iu drejtua duke thënë se ai është i vetëdijshëm se kur duhet dhe kur nuk duhet të bëhet pjesë e një debate me persona të tretë, duke i bërë të qartë se rregullorja nuk e lejon të flasë për ngjarje që kanë ndodhur para se ai të bëhet pjesë e formatit, pasi kjo konsiderohet informacion nga jashtë.

Qetsori: A mund t’ju përfshij juve në një bisedë. Kiara: Çfarë lidhje kishe ti këtu, po flisja me Oltën. Qetsori: Ka lidhje si nuk ka, do jetojmë në një shtëpi

Kiara: Ti nuk ke qenë fare sot këtu. Qetsori: Në një moment nëse të përfshij këtu, a bëj gabim. Luizi: Kur të vij radha na përfshij, jepi mos e çaj kryt

Qetsori: Nuk ka nevojë me ça kryt. Kiara: Mos e v*it mendjen tha, nuk tha mos çaj kryt. Luizi: E kupton ti kur duhet me ndërhy, dhe kur nuk duhet

Back To Top