Valbona nis zinxhirin e nominimeve, kush duhet te largohet

Si lidere e shtëpisë, Valbonës i’u dha e drejta të niste një zinxhirë nominimesh.

Ajo zgjodhi të shpëtojë Kiarën.

Tre banborët e fundit ajo mund ti zëvendësonte me dy banorë të tjerë, ose të shtonte dy banorë të tjerë.

Valbona vendosi të shtonte Armaldon dhe Tanin.

Back To Top