“U tregove i dobët”, Olta-Luizit: Ke frikë nga Bledi

Luizi, Armaldo, Kristi dhe Olta u “burgosën” mbrëmjen e kaluar në një dhomë po brenda shtëpisë pasi shkelën rregullat duke diskutuar për nominimet. Po edhe pse “në burg” debatet mes Oltës dhe Luizit kanë diskutuar. Ola i ka thënë Luizit se është treguar i dobët përpara Bledit.

Olta: Foli për Bledin dhe tha tani filloi Big Brother për mua. E kuptoni sa i dobët është treguar. Ka frik nga Bledi. Ai i shkreti akoma ska filluar.

Luizi: Jam tu dridh.

Olta: Këtij i flet goja para mendjes.

Luizi: Si nuk pushon një herë më.

Back To Top