U martua me Kiarën por Luizi habit me kërkesën që ka për prindërit e Kiarës: Të vinë ata se unë do…

Luizi dhe Kiara emocionuan një Shqipëri të tërë me puthjen e tyre. Shumica e shikuesve të këtij formati kanë qënë përkrahës të çiftit që në fillimet e tyre.Pas dasmës Luizi ka bërë një tjetër kërkesë për Vëllain e Madh, por këtë here për prindërit e Kiarës.JU FT.OJM TE SHT.YPNI REK.LAMEN ME POS.HT

“Kam bërë kërkesën e fundit, vëllai, babai ose mami i Kiarës të vijë këtu t’i takoj. Jo për vete, por për Kiarën. Nëse vjen i ati do ta takoj”, është shprehur Luizi.

Kiara dhe Luizi janë afruar më shumë me njëri-tjetrin së fundmi pas dhënies së puthjes së shumëpritur në ‘martesën’ e bërë brenda shtëpisë së Big Brother VIP.JU FT.OJM TE SHT.YPNI REK.LAMEN ME POS.HT

Në një bisedë të bërë orët e vona, Kiara i ka hapur ndjenjat Luizit duke u shprehur se është shumë e lumtur me praninë e tij në shtëpi.

Kiara: S’ka asnjë si ty këtu brenda, je i veçantë! Luizi: Edhe unë habitem me veten najher! Kiara: Pse? Luizi: Po ku di unëJU FT.OJM TE SHT.YPNI REK.LAMEN ME POS.HT

Kiara: Me gjërat që thua apo që bën? Luizi: Me të dyja! Kiara: Ndihem shumë e lumtur që je! Luizi: Vërtetë? Kiara: Po. Po ti do mërziteshe pa mua këtu? Luizi: Unë po du me dal, pasha Zotin atë jam t’u mendu.

Back To Top