TRÒNDITESE! TCH i del Skàndali para PRIME, ja kush del sot nga shtepia

4 banore të Big Brother ishin në nominim

këtë javë: Ilnisa, Ledjona, Roza dhe Sara.

Nga sondazhi i xing.al, banorja

më e votuar për të dalë nga shtëpia është Sara.

Sara ka márrë 45% të votave,

pas sáj vjen Ilnisa me 31%, Roza me 14% dhe Ledjona me 10% të votave.

Back To Top