“Ti i ke shpatullat e ngrohta, të mban produksioni me hatër”! Arbana i tregon vendin Oltës: Hap derën dhe dil jashtë nëse…

Oferta e vëllait të madh për banorët që ishin brenda burgut të improvizuar në shtëpinë e Big Brother VIP ngjalli shumë debate.

Një prej tyre ishte mes Oltës dhe Luzit, pasi ky i fundit krijoi një lojë duke marrë shkas nga oferta për të dalë nga burgu. Luizi e bëri Oltën të mendonte se kishte mbështetje nga produksioni, dhe ajo e pranoi se e besoi.

Megjithatë Arbana i siguroi banorët se produksioni nuk favorizon askënd nga banorët, dhe kush nuk i beson, të largohet nga shtëpia.

 

Back To Top