Strategjia e Armaldos për të sulmuar Luizin: Nëse ne bëhemi 4 vetë bashkë, e godasim

Luizi dhe Armaldo, janë komentuar shumë për batutat që ata kanë shkëmbyer me njëri-tjetrin, Brenda në shtëpi, duke shkaktuar kështu shumë të qeshura.

Por, së fundmi, ata kanë pasur përplasje me njëri-tjetrin, pasi Luizi i ka thënë që po i servilosesh Oltës, mirëpo një gjë të tillë Maestro nuk e ka pranuar, kështu dy miqtë nuk kanë gjetur gjuhë komunikimi brenda asaj shtëpie.

Në një bisedë me Nitën, Maestro është shprehur se nëse ata bëhën katër veta bashkë, e ta godasin Luizin në momentin që ai sulmon një banorë, ai do të rrijë si lepur dhe do tërhiqet.

Tani e këshillon Nitën që mos të bjerë viktimë.

Back To Top