SKÀNDAL Mój Shoqe! TCH làrgon nga BB banoren e dashur, i bllókon videon qe ben nàmin

Ledjona Xheladinaj është gazetarja që është njohur nga historitë

e sáj në ndjèkje të pedofilëve dhe jo vetëm. Brènda shtëpisë të BB VIP ajo íka treguar Eglës historinë e një vajze të pèrdhùnuar.

Ledjona ka treguar se ka mbájtur një vajzè të pèrdhùnuar në shtëpinë e sáj për 5 ditë

dhe e mèrrte atë edhe në pùnë me vete, derisa ka árrítur ti rregùllojë dokumentat për të emigrùar. E vajza vazhdon i dërgon mesazhe dhe e fálènderon për atë që ka bërë.

Shoqja e Ledjonës, Bora ka publíkuar këtë video, dùke treguar se ajo është çensurùar nga BB VIP dhe nuk është publíkuar nga ta.

“Ja video e censurùar nga Big Brother Vip ku Ledjona trègòn historine e nje vajze te perdhùnuar. Ne vend te sáj jane publíkuar pa fùnd gjate githe dites videot e Ilnises dhe Sares.”- shkruan ajo.

 

 

Back To Top