Sabiani vjen për të takuar Keisin, na habit fare me reagimin e tij dhe ato që thotë

Teksa ditët kalojnë, raporti mes Kristit dhe Keisit bëhet edhe më i fortë. Të dy ata kanë shprehur pëlqimin për njëri-tjetrin dhe kanë thënë se ndihen mirë bashkë dhe se mbasë mund të lindë një dashuri.

Keisi herë pas here është shprehur se ka frikë nga kjo marrëdhënie, pasi do të dijë për opininion e të atit, Sabianit.

Big Brother vendosi që të shfaqë një klip ku në të ishin të gjitha reagimet e Sabianit lidhur me marrëdhënien e tyre. Ndërkohë Arbana sapo tha që Sabiani do jetë sërish banor i BBV.

Keisi u surprizua nga i ati dhe bashkë folën për marrëdhënien e saj me Kristin.Sabiani i tha vajzës së tij që është mërzitur shumë me të dhe se e kishte porositur që jashtë.

Antoneta Koçi bëhet pjesë e shtëpisë së Big Brother. 28-vjeçarja u shpreh se në shtëpinë më të famshme në shtëpi do sjellë çiltërsi dhe energji pozitive. Ajo gjithashtu është pjesë e programit “E Diell” në Top Channel.

Antoneta u shpreh se po futet me qëllim të qartë, për të fituar. Ajo u prit mirë nga banorët e shtëpisë.

Back To Top