Ronaldo në zi/ Babai i tij humb jetën nga sëmundja e rëndë

Gazetari Ronaldo Sharka dhe isha banori i Big brother Vip ka prëkur gjithë Shqiptarët kur ka folur për sëmundjen e babait të tij.

Ronaldo Sharka është suprizuar në shtëpinë e Big Brother nga babai i sëmurë. Top Chanel ka sponsorizuar dhe kurimin e tij jashtë vendit por ka qenë e kot.

Sot në rrjetin social instagram Ronaldo Sharka ka dhënë lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta të babit të tij. Ronaldo Sharka shkruan “Pusho i qetë Bab”.

Ronaldo falënderoi publikisht Sara dhe Lori Hoxhën që sipas tij jo vetëm që kanë treguar se dijnë të bëjën televizion por qëndrojnë pranë edhe rasteve të tilla.

Kujtojmë se Ronaldo, rrëfeu në linjën e jetës së tij sëmundjen e rëndë me të cilën po përballej babai i tij.Ky i fundit i bëri një surprizë Ronaldos brenda në shtëpi.

I urojmë ngushëllime të sinqerta Ronaldos dhe familjes së tij. Zoti ua lehtësoftë dhimbjen dhe iu dhëntë forcë!

Back To Top