Ronaldo, i vetmi nga të ftuarit në BBV që u tregua i sinqertë për situatën mes Luizit dhe Kiarës

Ish banori i eleminuar nga shtëpia e Big Brother, Ronaldo foli në ldihje me situatën e krijuar në sKu pas lojës, mes Luizit dhe Kiarës ndodhi një konflikt dhe si pasojë, Vëllai i Madh, pas shkeljes së të drejtave të njeriut, paralajmëroi se ky është “urdhri” i fundit, ndaj atyre banorëve të cilët nuk i zbatojnë.htëpi pas lojës se vajzave ndaj djemve.

Te gjitha vajzat, duke veçuar Ermionën dhe Evën, dolën kundër Luizit, dhe e fajësuan se ka përdorur dhunë ndaj Kiarës.

Në lidhje me këtë situatë Ronaldo tha se vajzat e shfytëzuan për të sulmuar Luizin, duke gjetur hapësirën për të bërë “feministen”. Ai tha se Olta është vetë një nga personat që e ka kërcënuar Kiarën.

“Rroftë hipokrizia e vajzave, që e shfytëzuan edhe këtë rast për të sulmuar Luizin.Gjeti momentin Olta që të bëhej feministe dhe të mbronte Kiarën.

A nuk është Olta ajo që ka kërcënuar Kiarën se di gjëra për të jashtë? A nuk është Olta ajo që ka kërcënuar Efin se di gjëra për të jashtë?”, tha mes të tjerave Ronaldo.

Back To Top