Romeo ‘fulliq’ keq Rikën, ‘Ajo NUK më tërheq si femër, ndërsa Heidi…’

Një klip përmbledhës është transmetuar ku janë shfaqur disa “grimca” dashurie.

Një pjesë nga biseda:

“Më pëlqen”, Meritoni dhe Ilnisa në ankth, sqarojnë raportin e tyre: Kalojmë kohën bashkë…

“Ma ke marrë respektin për dobësi”- Debat mes Fationit dhe Heidit në BBVIP, banorja:

Ti më nënvlerësove, nuk bëhet arroganca rrugë

“As unë Riken as Rikja mua. Ndërsa Heidi është një vajzë që më tranmeton energji shumë të mirë.

Unë kam një simpati për të. Heidi është një vajzë simpatike. Kjo vajza më jep energji.”

Heidi: Dua ta shpjegoj. Edhe unë jam në të njëjtin nivel.

Jam duke e shijuar shumë, jam për qejfin tim. Fatjoni është shumë djalë i mirë dhe i dashur, por ka qenë gjithmonë ajo distanca, jemi shokë.

Ledioni: A i ke dhënë ndonjë sinjal ndonjërit?

Heidi: Unë jam shumë e dashur, dhe kjo gjë i ngatërron.

Back To Top