Reagimi i Kristit kur mori vesh që Sabiani do jetë banor i shtëpisë është epik fare

Sabiani banori më i ri i shtëpisë së Big Brother Vip. Tashmë ai do jetë i pranishëm dhe do shohë nga afër raportin mes vajzës së tij dhe Kristit.

Ndonëse skeptik nga ekrani, do shihet në shtëpi se si do sillet ai përballë kësaj situate. Kjo mund të shihet edhe si një strategji e produksionit për të zbehur disi rolin e Luizit në shtëpi.

Padyshim që vëmendja e publikut tani do jetë te treshja Keisi-Kristi-Sabian, pasi është hera e parë në historinë e këtij formati që ndodh dicka e tillë.

Kjo gjë nuk është pritur mirë nga publiku ku shumica prej tyre në reagimet në rrjetet sociale e quajnë si dicka të tepërt dhe degjenerim.

Reagimi i Kristit kur kuptoi që Sabiani do jetë banor i shtëpisë ishte epik, u bë ujë në djersë dhe i iku komplet fytyra. Nuk e priste kurrsesi një gjë të tillë dhe në fakt askush se priste.

Teksa ditët kalojnë, raporti mes Kristit dhe Keisit bëhet edhe më i fortë. Të dy ata kanë shprehur pëlqimin për njëri-tjetrin dhe kanë thënë se ndihen mirë bashkë dhe se mbasë mund të lindë një dashuri.

Back To Top