Pse nuk merr masa produksioni ndaj Bledit? E dëgjuat çfarë i tha Maestros?

Në Prime-n e sotëm të Big Brother VIP Albania sonte janë zhvilluar debate të shumta. Fillimisht, spektakli ka filluar duke diskutuar për raportin mes Luizit dhe Maestros, të cilët kishin debatuar shumë gjatë ditëve të fundit.

Për situatën e krijuar dhe tensionet kanë folur edhe banorët e tjerë, ku Olta i doli në krah Maestros kundër Luizit.

Por, mendim tjetër kishte Bledi Mane i cili është treguar i ashpër në fjalët ndaj Maestros. Në një moment, Bledi e ka quajtur Maestron “per vers”.

“Ti je një perv.rs. Ti dëshiron të përdoresh. Një herë shkon përdoresh nga Luizi, pastaj nga Olta, pastaj kthehesh prap tek Luizi”, ka deklaruar Bledi.

Bledi ka deklaruar se gjatë javës së ardhshme Maestro sërish do të kthehet tek Luizi. Në anën tjetër, Maestro ka zgjedhur të mos i kundërpërgjigjet Bledit duke thënë se ai “tregon vet karakterin e tij dhe fjalorin”

Sonte është prime i radhës në BBV dhe si zakonisht do jetë një natë shumë e gjatë me debate të forta, diksutime dhe surpriza të hidhura dhe të bukura.

Back To Top