Protestë e re për Luizin! Përcaktohet data, vendi dhe ora! “Duam drejtësi për Luizin”

Nesër ora 14:00 përballë Top Channel do ketë marshim kundrejt produksionit të Big Brother për atë që bëhet ndaj një personi të vetëm siç është LUIZ EJLLI!

Mund të duke UTOPIKE aq sa dhe qesharake, sepse Shqipëria sigurisht ka gjëra tjera më të mëdha por është parë e arsyeshme që fansat e Luizit të jenë nesër ora 14:00 përballë Top Channel dhe shpisë së BIG Brother.

“Nesër do ti tregojmë përsëri Luizit që të vazhdojë kundrejt këtij produksioni ose tipit që fshihet pas emrit BIG BROTHER VIP ALBANIA.

Personalisht së bashku me Dashin official dhe disa persona tjerë dhe fansa e kemi parë të arsyeshme që të ndodh kështu, mbase më e fuqishme se sa ishte herën e parë”, shtkueht në njëoftimin që po bën xhiron e rrjeteve sociale.

Nuk është hera e parë që shqiptarët ngrihen në protestë për një cështje kaq madhore dhe me rëndësi kombëtare sic është “padrejtësia” që po i bëhet Luizit.

Këtë popull lërë pa ujë pa drita, pa bukë, hiqe nga puna, përplase me autobuz, bëji c’të duash nuk të thotë gjë, ama te Luizi nuk duron dot.

Back To Top