Produksioni i bëri qejfin kot Luizit, që nominoi Oltën, Armaldon dhe Kristin! Deklarata e Sabianit forcon dyshimet

Pas hyrjes së 6 banorëve të rinj mbrëmjen e të shtunës në Big Brother VIP Albania, në rrjet kanë nisur të qarkullojnë teoritë konsiprative se Sabiani nuk është banor i barabartë me të tjerët.

Ndjekësit në rrjetet sociale shkruajnë se ai mund të dalë nga shtëpia duke prishur dhe nominimin e fortë të Luizit, që ka çuar në televotim Kristi, Armaldon dhe Oltën.

Këtë mendim e ka përforcuar dhe më tepër deklarata e Sabianit të dielën.Ai i ka thënë vajzës së tij, Keisit se me çiftin do të flasë pas të martës, kur të mbarojë ky nominim. Ndërsa ka deklaruar se nëse rrezikon të dalë Kristi, do të jetë ai i pari që do lërë shtëpinë.

Sabiani: Se Kristi nuk do dali, pas të martës do ulemi do flasim bashkë të gjithë. Se ti nuk do dalësh do rrish këtu, po dole ti, dal unë i pari. Dua t’u shoh në formë.Kristi: Ne jemi në rregull me njëri-tjetrin. Sabiani: Pas të martës do flasim. Kristi: No problem. Pa merak.

Publiku ka dyshime të shumta se njëri prej tre të nominuarëve prej Luizit do lërë shtëpinë, shumë vetë mendojnë se këtë herë do hyjë në lojë bileta e kthimit.

Tashmë është kuptuar që Oltën nuk e nxjerr njeri nga shtëpia, Kristi me hyrjen e Sabianit mund të jetë protagonist në situata të reja që ngjallin interes te publiku, mbetet Armaldo, të cilit mund t’i ndrit fati me biletën e kthimit.

Back To Top