‘Po ndihem e pavlerë’/Olta e nervozuar me Luizin

ë pas leximit të zarfit ku banorët kishin mundësi shkëmbimi, Olta ka shprehur shqetësim.

Sipas saj Luizi ka negociuar për ardhjen e atij zarfi dhe kjo nuk është e drejtë. Ajo tha se të gjithë mund të negociojnë jo vetëm Luizi, ose të kryejnë dënimin që i është caktuar.

Olta: Unë tani jam shumë e shqetësuar. Nuk e ke idenë sa po e ruaj qetësinë. Po ndihem e pavlerë. Kaq.

Luizi: Mos vallë je e pavlerë në këtë lojë?

Back To Top