‘Pa Efin është i marrë fund’! Grupi i Oltës flet për Luizin. Aktorja: E patë si iu zbardh buza?

Pas tensioneve në Prime, banorët nisën nga bisedat.

Tema më e diskutuar ishte dalja e Efit nga Big Brother.

Më pas ‘grupi’ i Oltës ka komentuar sjelljen e Luizit karshi Deas.

Olta: Doli komplet nga vetja, ju zbardh buza

Dea: Më hapur se kaq? Të të thotë do të zhgarravis, do të shkel

Tea: Ai të quan k*rvë, të quan e përdalë dhe i insinuon sikur janë për lojë, ma ka bërë dhe mua këtë gjë, edhe fakti që ai i insiunon si lojë, ngjan lojtar i fortë

Olta: Unë s’e kuptoj se kë duhet të nominonte kjo

Dea: Unë e kisha shumë të thjeshtë se kë duhet të nominoja, godita grupin që nuk rrija

Olta: Ai pa Efin merr fund këtu.

Back To Top