Olta e ka marrë vesh që Kristi i tha “kũrνê”: S’bëhet fjalë që ti del të shtunën (video)

Olta ka ndryshuar katërcipërisht në sjelljen me Kristin. Në videon më poshtë ajo e paralajmëron dhe i bën me dije se ai del të Shtunën.

Publiku është dyshues në këtë pikë dhe nëpër komente vihet re pyetja: “ku e mori vesh Olta që ai e ka sharë?”Përndrtshe si mund të shpjegohet siguria e Oltës që Kristi do të dalë të Shtunën…

Kujtojmë se në rrjet ka që dje që qarkullon një video ku Kristi dëgjohet sikur thotë “ik o kurνë” duke iu drejtuar Oltës.

Ka disa komentues që deklarojnë se fjala e përdorur është “kurrë” dhe nuk është “kurνë”, por e sigurt që kjo do sqarohet në Prime.

Megjithatë nuk shpjegohet pse Olta ndryshoi sjellje me një njeri si Kristi me të vilin dukej sikur kishte marrëdhënie shumë të mirë.

Të gjithë aludojnë për zarfin e kuq se çfarë avantazhi do ketë Olta dhe janë dhënë lloj-lloj variantesh.Por sipas informacioneve nga produksioni, Olta do ketë mundësinë që të zëvendësoje personat e nominuar.

Back To Top