“O Luiz o mashtrues! Gjynah Kiara e shkretë kur të njoh vërtetë…” (video)

Olta, Luizi, Maestro dhe Kristi janë të detyruar të rrinë bashkë në një ambjent të vogël deri të Martën. Ky ishte dënimi që u dha Vëllai i Madh pasi të katër kanë diskutuar për strategjinë e nominimit, duke thγer kështu rregullat.

 

Në videon më poshtë Luizi është duke ngrënë dhe Olta pas shpinës së tij i thotë se është mαshtrues. Olta i bën një analizë duke thënë se Luizi e ka nevojë mαshtrimin, nuk jeton dot pa mαshtruar.

Sipas saj Luizi mαshtron edhe për gjëra që nuk e pyesin dhe kjo do të thotë se ai e ka nevojë këtë gjë. Luizi e injοron dhe këndon nën zë duke u munduar të mbarojë ushqimin që është duke ngrënë.

E acαruar për heshtjen e Luizit, Olta e hidhet te Kiara: “mirë ne po Kiara e shkretê kur ta marri vesh se sa ka gënjyer ky…aty do kesh probleme ti, kur të dalësh jashtë”, i thotë ajo. Luizi vazhdon ha pa i kthyer përgjigje.

Big Brother ditën e djeshme, futi një zarf të zi  në shtëpi, ku në të thuhej se Luizi, Olta, Armaldo dhe Kristi vazhdojnë të injorojnë rregullat e kësaj loje, njëra prej të cilave është edhe diskutimi për nominimet.

Për këtë arsye Vëllai i Madh i penalizoi banorët duke i “bu.gosur”. Dënimi fillon që nga mbrëmja e sdjeshme deri në prime-n e ardhshëm.

Back To Top