‘Nxirre pak ta shikoj sa të gjatë e ke…’ Momente intime mes Ilnisës dhe Meritonit

Meritoni dhe Ilnisa, si çdo mbrëmje shtrihen tek një krevat, duke shkëmbyer puthje e përqafime.

Mbrëmjen e djeshme, ata u panë të mbuluar me jorgan, në momente tepër intime.

Gjatë një bisede, Ilnisa i kërkon Meritonit të nxjerrë gjuhën për të parë se sa të gjatë e ka,

ndërkohë Meritoni reagon vetëm me mimika. Ilnisa qesh dhe i thotë “sa budall që je, je i çmendur”.

Ilnisa: Nxirre tamam, se gojën poshtë të pashë. Nxirre pak që ta kuptoj nga dalin ato fjalë. Ti fjete pak tani, je rehat.

A je rehat?

Meritoni: Shumë rehat.

Ilnisa: Fli tashi. Rri tani të flemë pak gjumë se unë nuk kam fjetur. (Meritoni vazhdon ta ngacmojë) poshtë batanijes.

Ilnisa: Çfarë njeriu paske qenë. Koha jote po mbaron ta dish.

Back To Top