Ndeshja LIVE Milan – Torino Ndiqeni Ketu

ShikoFutboll vjen me një super mundësi për të gjithë të apasionuarit e futbollit , duke i transmetuar online të gjitha ndeshjet në Faqen Tone zyrtar të ShikoFutboll.

Super ndeshje ku spektakli nuk do te mungoje dhe do te jete i garantuar. A jeni gati te ndiqni emocionet e ndeshjes ?

Mos hezitoni por klikoni tek linket e meposhte:

Linku i pare: https://hes-goals.tv/live/9928/881996/milan-vs-torino/

 

Linku i dyte: https://www.toshilive.com/2020/09/light-food-best-recovery-for-intestines.html?m=1

Back To Top