Ndeshja LIVE Al Ahly – Real Madrid Ndiqeni Ketu

ShikoFutboll vjen me një super mundësi për të gjithë të apasionuarit e futbollit , duke i transmetuar online të gjitha ndeshjet në Faqen Tone zyrtar të ShikoFutboll.

Super ndeshje ku spektakli nuk do te mungoje dhe do te jete i garantuar. A jeni gati te ndiqni emocionet mes Al Ahly dhe real Madrid?

Mos hezitoni por klikoni tek linket e meposhte:

Linku i pare:

https://hes-goals.tv/live/9917/1000362/al-ahly-vs-real-madrid/?fbclid=IwAR02lF1reQ0BL76P7ey0o1uUpfjKSyfe2_ErA8QG7PdtM96HLx8i5R6ht6Y

Linku i dyte:

https://1koora.livekooora.online/%d9%85%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d8%a9-%d8%b1%d9%8a%d8%a7%d9%84-%d9%85%d8%af%d8%b1%d9%8a%d8%af-%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a3%d9%87%d9%84%d9%8a/?fbclid=IwAR20t1we3CO-zHFlL9gUVenVEkY2HvjhjVnUh0XKE1hbcENwcKHWC5G3J6k

Back To Top