Luizi tregon 3 banorët që do dërgonte në nominim nëse do i japin zarfin e kuq

Tani Luizi pò pret rradhën e tij dhe gjatë një bisede me Beatin mëngjesin e sòtëm ai zbulòi se cilët banòrë dò të zgjidhte. Ndryshe nga të tjerët, Luizi tha se dò çònte në nòminim veten, òltën dhe Armaldòn.

Por kujtojmë se kjo gjë nuk është e lejuar pasi nuk ke të drejtë të dërgosh veten në nominim. Mbetet për t’u parë kur do i vijë radha Luizit për që të ketë të drejtën të nominojë 3 banorë.

Kujtojme se Një zarf i kuq u fut nga Vëllai i Madh në shtëpi për Oltën. Grupi i saj u shpall fitues në lojën me litar, për pasojë Olta ka një avantazh nga Vëllai i Madh.

Olta hapi zarfin e kuq dhe ajo kishte mundësine të dërgonte tre banorë në televotim. Olta zgjodhi që të nominojë Kiarën, Luizin dhe Bledin.

Diola largohet nga shtëpia duke hequr dorë përfundimisht nga çmimi i madh.Armaldo, Dea, Kristi, Diola dhe Nita ishin këtë javë në nominim. Spektaklin e kaluar, televotimi u bë në një mënyrë shumë të veçantë. Në një enë qelqi, kishte dy numra një dhe dy.

Nëse njëri prej banorëve zgjidhte numrin dy, atëherë votimi ishte i dyfishtë. Ndërsa kur zgjidhnin numrin një, votimi ishte normal. Armaldo, Dea, Kristi, Diola dhe Nita morën më shumë vota nga nominimet dhe automatikish dolën në televotim.

Back To Top