Luizi po qan çdo mëngjes, produksioni vë dorën në zemër dhe sot do i japë lajmin që pret prej ditësh

Prej ditësh, Luizi ngrhet i pati nga gjumi dhe duke pirë kafen e mëngjësit i vetëm cdo mëngjes qan, edhe pse mundohet të fshehë lotët përmes syzeve.

Përvec presionit psikologjik që të jep vetë loja dhe formati, arsyeja pse ai derdh lot do mëngjes lidhet me nënën e tij që jeton në Amerikë.

Ai i ka kërkuar produksionit të ketë një “shenjë” prej saj, që mund të jetë një letër, një mesazh publik, një video telefonatë në prime etj.

Luizi ka treguar që ajo është e sëmurë dhe duket që e vuan shumë këtë fakt dhe e shpreh duke qarë, ndaj ka kërkuar një mesazh prej saj.

Të gjithë banorëve të vjetër, “Vëllai i Madh” iu ka bërë ndonjë surprizë, vetëm Luizit jo. Por sot mesa duket do jetë nata e tij.

Sonte pritet të marrë letrën që nëna i ka dërguar prej ditësh dhe qëndron në produksion, këta të fundit kanë vendosur t’ia japin këtë prime.

Back To Top