Luizi krijon një këngë për Maestron

Vëllai i Madh ftoi banorët të organizojnë një spektakël kabare të premten duke zgjedhur pjesët që do të performonin.

Secili mund të zgjedhë opera, këngë, koreografi, stand up, komedi, monolog apo skeç.

Ditën e sotme, banorët kanë filluar të zhvillojnë provat në dhomën e grimit.

Armaldo është një prej banorëve që ka zgjedhur të performojë një këngë për këtë spektakël.Por gjatë zhvillimit të provës, Luizi i bashkohet duke krijuar dhe një këngë për të.

Back To Top