Luizi ishte kryetar i bashkisë në dasmën e Bledit dhe Nitës, bën kërkesën epike për çiftin

Sonte në shtëpinë e Big Brother po zhvillohet dasma kosovare. Nusja është Nita dhe dhëndri Bledi që në të vërtetë nuk kanë një lidhje, por një pëlqim ekziston nga të dyja palët.

Gjatë ceremonisë madje pati edhe një puthje me këmbënguljen e banorëve dhe kryetarit të bashkisë që në këtë rast ishte Luizi.

Atmosfera duket e këndshme dhe banorët po kërcejnë me këngët e kënduara nga: Luizi, Valbona dhe Maestroja dhe Luizi.

Ndërkohë ashtu si në dasmën e parë, edhe kësaj here pati mungesa. Ishin Dea dhe Amosi ata të cilët nuk morën pjesë në dasmën e Luizit dhe Kiarës, ndërsa në dasmën e Nitës dhe Bledin, Ermiona vendosi të mos marrë pjesë dhe t’i vëzhgojë nga larg.

Kujtojmë se “dasmorët” e Kiarës dhe Luizit, pra banorët e “Big Brother Vip”, nuk si të mos e komentonin “dasmën” e tyre.

Gjatë bisedave në shtëpi, banorët kanë shprehur mendimet e tyre rreth dasmës, që disa e shohin si të vërtetë, ndërsa të tjerë si lojë ose si diçka fallco.

Back To Top