Luizi është një hapa para produksionit, shpalos planin e ‘ărrătìsjês’ nga bũrgu i BBV (VIDEO)

Luizi, Armaldo, Olta dhe Kristi u dënuan gjatë spektaklit të djeshëm për shkak se kishin thyer një nga rregullat më të rëndësishme të “Big Brother” që është sekreti i nominimeve.

 

Të katërt banorët u vendosën në një ambient të ri brenda shtëpisë, por të veçuar nga pjesa tjetër, i përshtatur si një burg “luksoz”. Megjithatë Luizi duket se nuk dëshiron të qëndrojë gjatë i izoluar dhe larg Kiarës.

Ai u ka treguar banorëve të therë se ka një plan në mendje, në mënyrë që ata të dalin sa më shpejt nga aty. Ai u tha se nëse ata qëndrojnë pa folur, vëllai i madh do detyrohet t’i nxjerrë.SHIH VIDEON

Të katërt banorët u vendosën në një ambient të ri brenda shtëpisë, por të veçuar nga pjesa tjetër, i përshtatur si një burg “luksoz”.

Megjithatë, duket se Kiara dhe Luizi edhe pse të ndarë nuk mund të rrinë pa ia shprehur dashurinë njëri-tjetrit. E gjeti të shtrirë mes vajzave,

Kiara i jep ultimatumin Luizit: Sa të vij unë të jesh çuar, more vesh? Këngëtari ka dalë në oborr dhe ka thërritur emrin e moderatores, e cila i është përgjigjur menjëherë. Ai i ka thënë “të dua”, ndërsa Kiara i është përgjigjur “edhe unë”. SHIH VIDEON

Back To Top