Luiz dhe Kiara fitues të lojës, ky është çmimi që fituan

Kiara dhe Luizi prej javësh po e shijojnë një histori të bukur dashurie brenda shtëpisë së Big Brother VIP Albania. Dyshja që kur organizuan një ‘dasmë’ brenda BBVA ku edhe shkëmbyen puthjen e parë janë pothuajse të pandashëm.

Ata gjatë javës kanë pasur një lojë ku kanë moderuar emision në Top Radio ku Kiara dhe Luizishin moderator ndërsa kanë zgjedhur që të ftuara ti kenë Valbonen dhe Ermionen duke zhvilluar nje debat te bukur.

Ata që marrin më shumë pëlqime e klikime do të fitonin një cmim prej një mijë euro që mbrëmë në Prime Arabana e dha lajmin që ata janë fituesit e kjo bëri që ata të gëzihen mjaft shumë që kanë moderuar bukur emisionin.

Ndryshe, që të dy edhe Kiara dhe Luiz janë befasuar mbrëmë në Prime ku Kiara u befasua nga babai i saj ndersa Luizi ka marrë një letër nga nëna e tij që jeton në Amerikë duke e emocionuar.

Back To Top