Lajmi Fundit/ Mbledhje émergjénce në Top Channel, Amosi drejt skualifikimit nga BBV2 pasi shau Kiaren pû.tan

Nuk do të tolerohet fjalia e Amosit drejtuar se fundmi Luisit dhe Kiares. Ai i tha Luisit: Krisu tani ti dhe ajo pûtana jote.

Fatmirësisht një fjali e tillë nuk është dëgjuar nga Luizi, pasi situata mund të agravonte. Amosi nxori dhe njëherë mllefin e tij. Produksioni tani nuk mundet ta mbulojë më.

Arbana ka takuar me ûrgjencé Lori Hoxhën për të marrë vendim në lidhje me fjalinë e tij që kaloi çdo nivel normal dhe njerëzor.

Vendimi mund të jetë shumë i ashpèr, por normal për fjalinë e thënë. Ata po mendojnë dhe përjashtimin e tij, duke ditur dhe fjalinë e përdorur në Primen e kaluar, se donte ta dîgjte në pishinë.

Nuk është hera e parë që Amosi bën deklarata të tilla por këtë herë i ka vënë vulën dhe produksioni nuk mundet dot ta mbrojë më sepse do dilte vetë bllof.

Me siguri që Amosi do jusitifkohet që ka qenë duke bërë shaka ose humor të zi, tipik i tij, por është rast i përsëritur dhe ndaj është e nevojshme të merret kjo masë.

Back To Top