Ky është Dor Lushi, burri i Olta Gixharit që është gati të sakrifikojë 1 milionë euro për të fituar çmimin e madh 100 mijë euro

Zbulohet për herë të parë burri sekret i Olta Gixharit, me të cilin ka një fëmijë dhe që i ka dhënë një mbështetje të fortë aktores.

Ai është Dor Lushi nga Shijaku, por që punon në Spanjë, ku njihet si biznesmen.

Ditën e djeshme, opinionistja e BBV, Zhaklinë Lekatari, akuzoi Dorin se kishte tentuar që ta blinte, por që më pas e mohoi vetë këtë pretendim.

Nisur edhe nga një letër plot emocion që i ka dërguar aktores, Dor Lushi duket një burrë i dashuruar pas Olta Gixharit, gjë që nuk përputhet me përshkrimin e ashpër që i bëri kritikja e emisionit Zhaklinë Lekatari

Back To Top