“Kujtimi më i bukur, gjithë jetën”- Humbi të atin nga sëmundja e rëndë, gjesti emocionues i Ronaldo Sharkës

Gazetari Ronaldo Sharka humbi pak javë më parë babain e tij nga një sëmundje e rëndë.

Dhe gazetari ka bërë gjestin emocionues ndaj të atit teksa u shfaq më studion e BBV. Ronaldo Sharka kishte stampuar në bluze një foto të tij me babain nga momenti kur ai e surprizoi teksa qëndronte në shtëpinë e BBV.

ronaldo sharka

“Jam sonte këtu sepse ne njerëzit e televizionit kemi në dorë diçka shumë të rëndësishme që është impakti. Nuk jam i vetmi që kam humbur prindit, të gjithë humbin familjarë të dashur, në një moment apo tjetër.

Të afërmit tanë që largohen nga kjo jetë jam i bindur  që largohen vetëm fizikisht, por janë me ne gjatë gjithë jetës për të na mbrojtur si engjëj dhe ne duhet të vazhdojmë  t’i bëjmë krenar”, u shpreh ai.

ronaldo sharka`

Back To Top