Kiara-Luiz apo Bora-Donald, kush e mban “fronin” për klikime? Ja kush eshteedhe cifti me i PELQYER ne…

Eksperti i IT-së, Said Dulevic, i cili u bë i njôhur për publikun shqiptar nëpërmjet rrjeteve sociale, ka qenë së fundmi i ftuar në një intervistë ku fôli për fenômenin “Big Brôther VIP”.

Si fillim, Dulevic renditi disa nga mômentet që sipas tij kanë rritur audiencën e reality shôw-t, ku e nisi nga shpulla e Kejvinës ndaj Luizit pak javë më parë, e deri te histôritë e dashurisë në BBV 1 & 2.

Teksa bëri një krahasim mes sezônit aktual dhe atij të vitit të kaluar, Dulevic tregôi ndër të tjera se dyshja Luiz dhe Kiara ka arritur të grumbullôjë më shumë klikime në një afat kôhôr më të shkurtër se sa trekëndëshi Bôra-Dônald-Beatrix.

“Ndjekje rekôrd Big Brôther ka pasur në datën 17 janar që përkôn me përjashtimin e Kejvinës nga fôrmati. Pô ashtu histôria e sëmundjes së Luizit sôlli shumë ndjekës të kësaj histôrie. Fillimisht Luizi u môr inat dhe të gjithë ju kthyen kundër, pôr më pas e gjithë situate u kthye prô Luizit. Më tej histôria e tij me Kiarën është më tepër e ndjekur se histôria e çiftit Bôra-Dônald-Beatrix të një viti më parë”, u shpreh eksperti.

Kujtôjmë se drama mes Bôres, Dônaldit dhe Triksës vazhdôn ende të kômentôhet në rrjet, megjithëse ka kaluar më shumë se një vit.

Back To Top