Kiara kërceu me balerinin раѕ sherrit, Luizi: Unë rrezikoоj të рërjaѕhtohem, ajo zgërdhihet

Mbrëmjen e të martës, Vëllai i Madh surprizoi vajzat me një trupë balerinësh që kërcyen me to. Kjo ka shkaktuar një tjetër tension në marrëdhënien mes Luizit dhe Kiarës, që tashmë ishte krisur keq.

Pas spektaklit, gjatë kohës që Kiara bisedon me Armaldon, ajo i tha se Luizi i ka kërkuar llogari pse qeshte dhe kërcente.

Luizi nga ana tjetër i është shprehur Ermionës se nuk ndihet vetëm ai fajtor për situatën e krijuar në tualet gjatë lojës dhe kërkon mbështetjen e Kiarës.

Luizi flet me Ermionën: Shif ku jam unë jam këtu se s’më zen vendi vend ajo është atje, t’u qesh, t’u kërcy sikur ka ndodh para 1 muaji ky muhabet, në një kohë që s’du me i vënë faj as asaj as vetes por për shkak të bllokimit tim e reagimit të saj unë rrezikohem me u përjashtu. Të paktën meqë jena bashkëfajtor të mundohena…e thotë nuk ke respekt, unë nuk zgërdhihem pas asaj që ndodhi.

Back To Top