Kiara i vë vulën të gjitha dyshimeve për dashurinë që ka për Luizin: Do jetë një baba shembullor

Me rastin e festës së “Shën Valentinit”, Luizi kërkoi nga Vëllai i Madh që t’i bëjë një surprizë Kiarës.Ai doli nga shtëpia e Big Brother

dhe shkoi në një ambient pranë saj. Kiara u ftua në dhomën e rrëfimit dhe u pyet për ndjesitë e saj lidhur me surprizën që pret nga Luizi.

Kiara: Gjithçka ndryshoi në momentin e dasmës, kur unë e putha Luin. Unë e shoh Luizin me shumë vlera. Kam arritur të nxjerrë një anë të mirë të tij.

Back To Top