Kiara dhe Luizi puthen në lavanderi: Të kam shpirt të kam

Kiara dhe Luizi e kanë nisur ditën me ledhatime e përqafime. Që kur Kiara u ngrit nga gjumi, Luizi shkoi te shtrati i saj dhe e ledhatonte lehtë në fundshpinë.

 

Ky i fundit thuajse nuk ndahet një sekond nga Kiara. Madje, kur ajo ishte në lavanderi për të nderë rrobat, Luizi shkoi aty dhe papritur i dha një puthje dhe një përqafim. Luizi: Të kam shpirt. Era e mirë, ë? Kiara: Po, era pishë. Luizi: Era çfarë? Kiara: Era pishë.

Prej mbrëmjes së kaluar, Luizi, Kiara, Efi dhe Ronaldo janë kthyer në një grup. Teksa po rrinin në dhomën e gjumit, Luizi i tha Kiarës që nga sot e tutje do ta thërrasë atë “Çapaçule”, thjesht për të parë se si do të reagojnë banorët e shtëpisë, kur ai ta thërrasë Kiarën me këtë epitet.

Kiara dhe Luizi e kanë nisur ditën me ledhatime e përqafime. Që kur Kiara u ngrit nga gjumi, Luizi shkoi te shtrati i saj dhe e ledhatonte lehtë në fundshpinë.

 

Ky i fundit thuajse nuk ndahet një sekond nga Kiara. Madje, kur ajo ishte në lavanderi për të nderë rrobat, Luizi shkoi aty dhe papritur i dha një puthje dhe një përqafim. Luizi: Të kam shpirt. Era e mirë, ë? Kiara: Po, era pishë. Luizi: Era çfarë? Kiara: Era pishë.

Prej mbrëmjes së kaluar, Luizi, Kiara, Efi dhe Ronaldo janë kthyer në një grup. Teksa po rrinin në dhomën e gjumit, Luizi i tha Kiarës që nga sot e tutje do ta thërrasë atë “Çapaçule”, thjesht për të parë se si do të reagojnë banorët e shtëpisë, kur ai ta thërrasë Kiarën me këtë epitet.

Efi dhe Ronaldo nisën duke bërë ironi, dhe hamendësuan disa nga komentet e banorëve. Efi: Do thonë nuk ka t urp ajo Kiara, si e lejon? Ronaldo: Si e lejon ti këtë gjë, njeri pa karakter.

Back To Top