“Kanë tërheqje s*ksuale dhe afeksion”- Ronaldo Sharka komenton raportin mes Ilnisës dhe Meritonit! Efi Dedhes: Moderatori po e përdor për…

Ilnisa dhe Meritoni janë një nga çiftet më të përfolur në shtëpinë e Big Brother VIP. Edhe pse nuk ka një zyrtarizim të lidhjes së tyre, ata i kanë shprehur pëlqimin njëri – tjetrit.

Por si shihet nga jashtë kjo marrëdhënie? Ish banorja e kësaj shtëpie në edicionin e kaluar, Efi Dhedhes ka deklaruar në Big Brother “Fan Club” se ajo çka ndjen Ilnisa është e vërtetë. Por nuk është njësoj nga Meritoni, që sipas Efit po e shfrytëzon për t’u fuqizuar.

“Meritoni të njëjtën gjë bënte me të gjitha gocat derisa përfundoi me Ilnisën. Ilnisa ka vërtetë një pëlqim ndaj tij. Ndërkohë ai po merr forcë dhe fuqi nga ana e Ilnisës. Madje dje kur ishin te holli dhe u hodh pyetja, ai e theksoi se “po marrëdhënie e tyre është shoqërore, por jo Ilnisa”, tha Efi.

Ndërsa për Ronaldon, Ilnisa-Meriton do të jenë një ndër çiftet më të suksesshme të këtij Big Brotheri.

“Ilnisa-Meritoni një ndër çiftet më të suksesshëm të këtij Big Brother VIP-i. Ata shesin më shumë sesa një marrëdhënie normale Sara-Bardhi dhe Ilnisa është gocë televizioni, e di mjaftë mirë këtë. Tërheqje seksuale dhe afeksion mes tyre, por që unë nuk besoj se është e vërtetë”, u shpreh Ronaldo Sharka.

Back To Top