“Kam nevojë për ty, të lutem mos u largo”, Kiara i kërkon falje Luizit…

iara i tha Luizit se ajo kishte nevojë të fliste me të, por ai vendosi të ikë. Luizi i tha asaj që u largua sepse ajo vetë i ka thënë që kur është e mërzitur dëshiron të rrijë vetëm.

Kiara u shpreh se dje ishte tjetër lloj mërzitjeje. Kiara: Unë nuk të thashë largohu, të thashë rri këtu të flasim. Ti the jo se kam nevojë për zhurmë, për qeshje.

Luizi: Nëse unë mërzitem me diçka të caktuar, merrem me atë problem. Në ato momente të dua ty. Ti je e vetmja që të pranoj në çdo situatë të jem. Ky është dallimi mes nesh.

Kiara: Ti po nuk more atë që do, ose të bëhet qejfi në moment, se ke parë veten si bëhesh. Duhet të mësosh të respektosh dhe dëshirat e tjetrit…

Back To Top