“Jemi të destinuar të pëlqejmë…”- Përqafime dhe puthje gjatë gjithë javës, Ilnisa dhe Meritoni sqarojnë raportin mes tyre

Mbrëmjen e sotme, Meritoni dhe Ilnisa komentuan marrëdhënien e tyre, ku dhe pse janë parë gjatë gjithë javës duke u përqafuar dhe puthur, kanë thënë se janë vetëm miq.

Ata janë shprehur se rrinë shumë pranë njëri-tjetrit sepse ndihen mirë bashkë.

Meritoni: Unë dhe ilnisa kemi një raport shumë tëm irë për momentin miqësor. Kalojmë shumë kohë tëm irë, bëjm shaka, mundohem itë qetësojmë njëri-tjetrin në situata të ndryshme. Mua më vjen më shpesh sepse Ilnisa është ajo që bën më shumë sherre. Ajo që më pëlqen më shumë te Ilnisa është inteligjenca e saj.

Ilnisa: Je qeshim shumë bashkë non stop, ti kupton shumë gjëra një nga arsyet është se sa shumë mund të lidhesh me dikë edhe

Meritoni: Edhe kështu

Ledioni: Ti besoj ke një lloj, unë e shoh që ty të pëlqen Meritoni.

Ilnisa: Ne jemi të destinuar të pëlqejmë njerëz që na bëjnë të ndihemi mirë, meritoni është një shembull në këtë drejtim.

Ledioni: Ka diçka që të frenon?

Ilnisa: Varet se si, jo më kupto, ne jemi të izoluar, ne rrotullohemi rreth njëri-tjetrit, janë normale pyetjet e mia, se si interpretohet e gjitha kjo, bota çfarë thotë.

Meritoni: Kur të jemi bashkë njerëzit mendojnë se ne flasim me njëri tjetrin, bëjmë plane, kalojmë një pjesë të bukur duke fol hajgare, më kupton shumë mirë dhe ia kuptoj, edhe mënyra se si flasim, bukur që po reflekton kjo tek publiku.

Back To Top