“Je e poshtër, njeri i shëmtuar! Je një hiç”! Shêrr i madh në shtëpi, produksionin e zë gjumi

Olta dhe Kristi nuk i kanë pasur marrëdhëniet e mira kohët e fundit duke i dhënë fund shoqërisë që kishin krijuar. Sot debati mes tyre ka agravuar.

Olta i ka thënë Kristit se ai po e shfrytëzon Keisin ndërsa Kristi nuk e ka pranuar këtë duke u shprehur se Olta po bën lojë të shëmtuar.

Pjesë nga debati: Olta: Mos e shfrytëzo se ajo është e vogël dhe të ka qejf me të vërtetë. Ajo duket që është e sinqertë me ty.

Kristi: Edhe unë e kam qejf! Olta: Një njeri që e ke qejf e trajton në mënyrë të barabartë. Ajo të shërben se të do. Ti mos e shfrytëzo.

Kristi: E ke shumë gabim që po thua kështu.Olta: Ti e di që të njoh shumë mirë. Sjellja jote është shumë e shëmtuar! Kristi: Ti këtu je njeri i poshtër, njeri i shëmtuar, këtu, jashtë nuk e di. Kam shpresë se jashtë je njeri tjetër, por këtu je njeri shumë i shëmtuar

Olta: Po ik o Kristi ik, vazhdo…Unë kam mendimin tim për ty dhe sjellja jote është e neveritshme. Ti po e shfrytëzon atë gocën, kaq.

Kristi: Ke potencial sa të duash dhe po bëhesh Olta më e shëmtuar që mund të jesh. Ke humbur fare. Identiteti yt këtu është inekzistent.

Olta: I shkreti ti, sajove gjithë këtë lidhje romantike për të dal në prime dhe dole i fundit në votime. Ti je llafazon ore, si gore bën gjithë ky çun, mbaje çik veten, bëhu burrë, po sillesh si gratë e këqija.

Kristi: Ti po sillesh si burrë. Unë po sillem si njeri shumë normal. Ti po sillesh si manipuluese e poshtër! Olta: Bën si filozof, një hiç je! Kristi: Je njeri shumë i shëmtuar këtu brenda, jashtë mase! Olta: S’më ke parë akoma! Tani do filloj me ty! Kristi: Asgjë s’kam parë nga ty, vetëm pasiguri.

Back To Top