Je dyfytyrëshe/ Luizi debaton me Oltën: Mbaj vendin tënd, s’të jap llogari

Debatet mes Oltës dhe Luizit duket se nuk kanë fund brenda shtëpisë së Big Brother.

Mbrëmjen e djeshme pas përfundimit të spektaklit, Kiara ishte duke debatuar me Oltën lidhur me Kristin dhe Luizi ka ndërhyrë në debat.

Referuar debatit që Olta pati me Kristin, Kiara it ha aktores së nuk duhet të shkonte dhe t’i fliste port ë mbante qëndrim.

Në këtë moment Luizi e ka quajtur dyfytyrëshe.

Por Olta iu kthye duke i thënë se nuk është puna e tyre se më kë flet ajo brenda shtëpisë.

Debati:

Olta: Kaq! Mbarove?

Luizi: Po. Por kam besim te Kristi.

Kiara: Vazhdo, vazhdo, por mos bëj më skena të tilla.

Olta: Kaq kishe?

Luizi: Po mos pyet kur nuk do ta dish përgjigjen.

Olta” Çfarë skenash?

Kiara: E ofendon tjetrin dhe i shkon pastaj direct në një moment që e ke vetëm dhe i flet. Po rri Olta tani.

Olta: Mos i flisja fare sipas teje?

Kiara: Ose të paktën mos thuaj që nuk if las më me gojë dhe mbaj qëndrimin tënd.

Olta: Dakord.

Kiara: S’ke çfarë të thuash edhe…

Olta: Sot kam sulmuar Kristin, jo Keisin.

Luizi: Si banore je dyfytyrëshe.

Olta: Çfarë shqetësimi keni ju? Mbaj vendin tënd, vazhdo gjërat e tua. Se si sillem unë dhe me kë flas është puna ime dhe nuk i jap llogari njeriu.

Back To Top