Ilnisa e fiksuar pas Meritonit, i ulet në prehër (Video) edhe fillon te k…

Big Brother VIP 3 po sjell episode interesante. Teksa prej disa ditësh Meritoni dhe Ilnisa

kanë qenë në qendër të vëmendjes së banorëve

për shkak të flirteve që ata kanë psaur me njëri-tjetrin,

duke na lënë të shpresojmë se do të krijojnë një lidhje.

Përveç përqafimeve, puthjeve në faqe dhe përkëdheljeve,

ditën e sotme ata kanë marrë vëmendjen,

ku Ilnisa e ulur në prehrin e Meritonit shijon kafen dhe të dy fillojnë të këndojnë.

Back To Top