I puthte duart dhe qante/ Publikohen pamjet e plota nga surpriza që Luizi i bëri Kiara

Me të hyrë në këtë ambient, Luizi nisi t’i këndojë Kiarës këngën “Me ty”, shkruar nga vetë ai dhe me muzikë të Elgitit.

 

Mes emocionesh, Luizi i bën surprizën më të bukur

Kiara e emocionuar dhe mes lotësh, përqafoi e puthi Luizin duke i shprehur dashurinë.

Mes emocionesh, Luizi i bën surprizën më të bukurMes emocionesh, Luizi i bën surprizën më të bukurMes emocionesh, Luizi i bën surprizën më të bukur

Back To Top