Habit Luizi: Po ma dhanë mundësinë, ja cilët banorë do çoj në nominim

Banorët e BBV2 dhe hyrjet e reja po përfliten kudo në rrjet, duke u kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre.

Dea, Kiara dhe e fundit Olta janë disa nga banoret që kanë patur avantazhin të çòjnë 3 banorë në nominim. Tani Luizi po pret rradhën e tij dhe gjatë një bisede me Beatin mëngjesin e sotëm ai zbuloi se cilët banorë do të zgjidhte.

Ndryshe nga të tjerët, Luizi tha se do çonte në nominim veten, Oltën dhe Armaldon.

Back To Top