Gratë e Tiranës të çméndùră pas Luizit: Ai është shpirti im, jeta ime! Përmbys qeverinë jo më Bigun (video)

Fenomeni “Luiz” ka prekur të madh dhe të vogël. Gjatë javëve të fundit “halli” i vetëm i shqiptarëve është Luizi dhe “padrejtësitë” që këtij konkurrenti sipas tyre po i bëhen.

Kafe, ambiente pune, shkolla madje edhe në treg temë e diskutimit është banori i Big Brother Vip.Së fundmi, gazetari Altin Tufa ka dalë në rrugët e Tiranës për të pyetur më shumë për këtë “fenomenin Luiz”.

Ai ka ndaluar kryesisht burra dhe gra të cilët i ka pyetur për Luizin dhe se çfarë mendimi kanë këta.E teksa ka marrë në pyetje disa prej tyre të njëjtën përgjigje i ka dhënë: Që Luizi është SUPER!

“Bravo Luizit, ai ka të drejtë të fitojë, atij i takon. Ai nuk është i rrezikuar, Ne ja japim votën, le të futet kush të dojë, ai na pëlqen shumë edhe ai e fiton.

Për ne është ok dhe na pëlqen”, dëgjohen të thonë disa gra në tregun e Tiranës.“Kurrë në botë nuk rrezikohet, ai përmbys qeverinë jo më Bigun”, dëgjohet të thotë një tjetër.

Ndërkohë, një tjetër zotëri ka “parashikuar” edhe natën finale. Sipas këtij zotërie finale do të shkojë Luizi me Oltën, dhe ajo që do të fitojë sipas qytetarit është aktorja.

Back To Top