“Fshiu se je bërë me kơkăĩnë”! Bled Mane e tepron sërish me komentin që bën

Banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri diskutuan për tema të ndryshme ditën e sotme. Në një moment teksa Dea fliste, një koment i Bledi Manes shkaktoi debat mes tyre.

“Fshihu te hunda se je bërë me kơkăĩnë,” i tha Bledi Deas. “Hë mor ti se kujtova se isha bërë me buzëkuq, ti thua kokainë, çfarë i ke këto komente,” iu kthye Dea.

Fjalët e Bledit duket se nuk i pëlqyen as Oltës e cila e konsideroi “të shëmtuar”. “Shumë koment i shëmtuar, ça ishte kjo,” u shpreh Olta.

Si fituese e garës së djeshme, Vëllai i Madh futi në shtëpi një zarf të kuq për Oltën. Olta, Kristi dhe Maestro po spekulojnë se çfarë mund të ketë përmbajtja e zarfit.

Kristi shprehet se përmbajtja e zarfit të kuq, i jep Oltës një avantazh shumë të madh për lojën. Maestro i tha asaj të “këpusë perin” atje ku duhet.

Olta shprehet se nëse përmbajtja e zarfit të kuq do të jetë si e dy zarfave të mëparshëm, ajo do të fusë Kristin në një nominim 3-sh. Kështu ajo nuk do të përdor Luizin si lojtar të fortë, për të larguar atë që ajo do, por Kristin.

Back To Top