Ermiona u përjashtua sepse shau Zhakun pas spektaklit: Kur flet edhe ajo për feminizëm! Fillo ngri zërin për rrogat që i ke më të vogla se burrat…

Nuk gjeti paqe Ermiona për atë që ndodhi mbrëmë në studio dhe në shtëpinë e Big Brother VIP kundër Luizit. Shiko videon më poshtë.

Ermiona ka dhënë një “leksion” mbi fèmί nizmin, mbi atë çka duhet vërtet të jetë. “Fillo ngri zërin për rrogat që i ke më të vogla se burrat”, tha ndër të tjera ajo.

“Më bëjnë sikur çfarë ndodhi, më flet Zhaku mu për fèminizëm, ik ere,” tha e irrituar dukshëm Ermiona.

Ajo ka kundërshtuar e vendosur sjelljen e mbrëmshme nga studio dhe të disa vajzave në shtëpi, që gjetën rastin dhe filluan të silleshin si të prekura duke drejtuar gishtin Luizit për dhυnë fizike.

Nga ana tjetër gjithë kjo lindi nga reagimi i Kiarës kundër Luizit. Në kuadër të lojës ai e mbajti në një cep dhe ajo e trajtoi ashtu si e trajtoi.

Për më tepër Kiara vazhdon të jetë e bindur që kjo është çështje personale dhe pret që Luizi ti kërkojë falje. E pra, Luizi do na zhgënjente shumë po ti kërkonte falje.

Back To Top