E turpshme! Produksioni sut në shérr dy shoqet e ngushta Kiarën dhe Efin

Kiara ishte liderja e shtëpisë për këtë javë. Ajo si lidere ka edhe një avantazh në lojë. Ajo ka avantazh të marr mesazh nga jashtë.

Moderatorja ka parë të gjitha reagimet që janë bërë jashtë shtëpisë.Pas kësaj ajo e ka komentuar teksa është shprehur se nuk e priste nga disa banorë që ishin pjesë e shtëpisë.

Ajo tha se u prek vetëm nga Efi, të cilën nuk e priste. Efi u përpoq t’ia shpejgonte se nuk ishte ashtu sic ishte shkëputur fragmenti në video.

Në fakt është e vërtetë që Efi sic e tha dhe vetë doli kundëer Kiarës për situatën që u diskutua në atë moment në Prime, por kurrë s’ka thënë dicka të keqe për të.

Produksioni luajti shumë pisët sot me Kiarën, ku në vend të një avantazhi, që jo vetëm s’ishte i tillë, por e dëmtoi atë psikologjikisht dhe mund të ndikojë në lojën e saj.

Gjithsesi jemi të bindur që kur Kiara të dalë jashtë do i japë të drejtë Efit dhe do e kuptoj më së miri see gjithë kjo ishte një skenar i ulët i produksionit.

Back To Top